Movetex

 

Perfection is not attainable, but if we chase perfection we can catch excellence.
Vince Lombardi

CHRISTOF DE SMET

Senior Software Engineer

christof

Christof is gespecialiseerd in front end ontwikkeling, en vertaalt onze optimalisatie-routines naar responsieve en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

KEN DE NORRE - DE GROOF

Co Founder

ken

Ken is gepassioneerd door wiskundige optimalisatie en levert een grote bijdrage aan de commerciële- en de software ontwikkelingstak van MoveteX.

DIETER DE NAEYER

Co Founder

dieter

Dieters expertise en interessegebieden zijn algoritme-ontwikkeling, fitting en de optimalisatie van bestaande of nieuwe technologieën.

JORIS DE DOBBELAERE

Operations Manager

Joris De Dobbelaere - Operations Manager at Movetex Planning Software

Joris is gespecialiseerd in functionele analyse, project management en digitale strategie. Deze duizendpoot ondersteunt de sterke groei die Movetex doormaakt.

JONAS INGELS

Business Analyst

profile-picture-dummy-7

Jonas is analytisch zeer sterk en schetst als geen ander een correct plaatje van elke klant zijn uitdagingen. Performante en efficiënte oplossingen zijn zijn specialiteit.

TUUR TISSEGHEM

Junior Content Marketeer

profile-picture-dummy-7

Tuur heeft expertise in de creatie van grafische inhoud: foto en video zijn zijn ding. Hij is ook gepassioneerd door zowel online als offline marketing communicatie.

YOU

Medewerker van de maand

Vacatures bij Movetex Planning Software

Wij zijn steevast op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben je pro-actief, daadkrachtig en heb je affiniteit met software development, bekijk onze vacatures!