Movetex_linkedin

Over Movetex

Movetex is een jong en nerdy IT-bedrijf opgericht in 2013 met een gezonde mentaliteit om hard te werken. Movetex is een ambitieuze softwareleverancier met één duidelijk doel: optimalisatie. Zowel in zijn structuur als in zijn software wil Movetex al het 'waste' (afval) elimineren om de waarde output te maximaliseren.

Door intern te optimaliseren, kan Movetex haar klanten beter van dienst zijn: snel, kwalitatief en tegen lagere kosten. Door de Movetex planning software te optimaliseren, kunnen klanten van Movetex hetzelfde doen: verlaag de vloot- en productiekosten.
Movetex zijn software genereert en optimaliseert automatisch complexe planningen in logistiek, productie en resource management. Het heeft een bewezen staat van dienst en werkt elke dag aan nieuwe uitdagingen.

Movetex Team

Hier kan je onze medewerkers digitaal ontmoeten. Wil je ons echt leren kennen? U bent steeds welkom voor een koffie en babbel.

Jobs

Ook hier zijn er "Jobs Jobs Jobs". Wij kunnen steevast goede mensen gebruiken: .Net expert of functioneel wonder? Ander talent? Laat van u horen!

Nieuws

Wij hebben heel wat te vertellen. Volg onze berichten omtrent de Movetex gang van zaken en sector nieuws hier op de voet.

Overtuigd van Movetex?

Overtuigd van ons kunnen of gewoon nieuwsgierig naar wie we zijn en of we kunnen samenwerken? Aarzel niet en contacteer ons.