Blog

 • 02 Jan

  Onze beste wensen voor een succesvol 2019!

  We hopen dat 2018 een succesvol jaar voor u en uw organisatie was.
  Wij danken jullie alvast voor jullie interesse en de tijd die jullie met ons deelden.
  Op naar een gelukkig en gezond 2019!

  By Joris De Dobbelaere Movetex Nieuws
 • 12 Dec.

  Movetex lanceert nieuwe website in januari ’19

  COMING SOON – Movetex Planning Software is hard aan het werken aan zijn nieuwe website. Wens je reeds een voorsmaakje? Neem gerust een kijkje naar onze trailer.

  By Joris De Dobbelaere Movetex Nieuws
 • 06 Dec.

  Ook Sinterklaas gebruikt Movetex voor routeplanning

  Sinterklaas gebruikt routeplanning software van Movetex

  Planning Dagblad | 6 Dec 2018 | Sinterklaas gebruikt routeplanning software van Movetex

  Sint slaagt in missie met Movetex Route planner

  De Heilige man kan vele brave kinderen tijdig voorzien van een cadeautje dankzij de Movetex Routeplanning Software! De Sint is laaiend enthousiast.

  Elk jaar staat de sint voor een enorme uitdaging. En dat was ook dit jaar niet anders. Alle brave kinderen dienen immers beleverd te worden met een cadeautje.

  Hierbij spelen vele parameters een rol. Sinterklaas beaamt dit. “De levering van cadeautjes is niet zo evident als sommige mensen wel eens denken. Enerzijds hebben we pakjes in alle maten en gewichten die op bepaalde plaatsen beleverd dienen te worden. Daarbij dienen we met tijdsvensters rekening te houden. Ook de geo-codering is belangrijk. De kleinste kinderen kennen hun adres immers nog niet.” “Anderzijds,” gaat Sinterklaas verder, “hebben we Pieten die meer pakjes kunnen dragen dan andere.”

  “Om deze oefening in goede banen te leiden, doen we een beroep op Movetex Planning Software. Hun routeplanning pakket heeft ervoor gezorgd dat wij onze belevering optimaal hebben kunnen uitvoeren dankzij hun automatische planning met een enorme tijds- en geldwinst tot gevolg. Dit komt ons allemaal en in de eerste plaats onze brave kinderen alleen maar ten goede,” glundert de Sint.

  Wenst u de routeplanning software die de Sint gebruikt zelf in actie te zien? Aarzel niet om ons te contacteren voor een demonstratie.

  By Joris De Dobbelaere Movetex Nieuws Optimalisatie
 • 04 Dec.

  Maak kennis met RefAssist 2.0

  Movetex is verheugd om RefAssist 2.0 te mogen aankondigen. Het vernieuwde RefAssist bevat een belangrijke upgrade van onze software én huisstijl. We zijn dan ook verheugd om u, naast de verbeterde functionaliteiten, het nieuwe RefAssist logo te mogen voorstellen.

  Het nieuwe logo is er dus gekomen onder aanvoering van significante RefAssist software ontwikkelingen. Zo heeft ons ‘Referee Management Software’ platform er naast verschillende losse features een nieuwe module bij: de VAR module. Deze module dient, zoals de naam het reeds aangeeft, om de video assistant referee (VAR) bij te staan. De module laat toe om klips op te slaan, te herbekijken en evalueren door videoscheidsrechters en andere gebruikers. De module laat het tevens toe om statistieken te trekken, polls en steekproeven te houden en organisatorische zaken te capteren. Op die manier willen we de VAR accuraat en professioneel ondersteunen in deze vrij jonge discipline.

  Het logo kon u hierboven reeds bewonderen. Voor meer informatie omtrent RefAssist Referee Management Software, verwijzen we u graag naar www.refassist.com.

  Wenst u de nieuwe module of andere nieuwe RefAssist eigenschappen in actie te zien? Aarzel niet om ons te contacteren voor een demonstratie.

  By Joris De Dobbelaere Movetex Nieuws RefAssist
 • 12 Okt

  Movetex zit in een nieuw jasje

  Movetex is verheugd u ons nieuw logo en de bijhorende nieuwe huisstijl te mogen voorstellen. Vanaf heden zal onze communicatie verlopen met deze nieuwe templates en dit fris nieuw logo.
  Het logo weerspiegelt de Movetex algoritmes die leiden tot een optimum. Dit nieuwe logo is echter niet alles. Dit nieuwe logo is slechts de eerste stap in de uitwerking van de Movetex Communicatie en Product strategie.
  Vanaf heden, zal immers onze slimme algoritme engine ook een naam dragen: Movetex Lite. Deze Movetex Lite engine is de kern die in al onze producten zit.
  Hou zeker onze berichtgeving in de gaten in de nabije toekomst want er staat veel op til!

  Wie wil weten hoe onze nieuwe ‘Business cards’ eruit zien, bel ons voor een bezoekje en we komen ze je graag even tonen ;). Contacteer ons en tot gauw.

  By Joris De Dobbelaere Ongecategoriseerd
1 2 3 4 5