Blog

 • 01 Mar

  MoveteX werft aan

  Voor onze verdere groei zijn we op zoek naar een business consultant die de klantenbehoeften analyseert, strategisch meedenkt in de uitbouw van onze producten en participeert in de beleidsbeslissingen. Lees hier de volledige vacature.

  Spreekt deze functie jou aan of ken je mensen binnen je netwerk die hierin interesse zouden hebben? Contacteer ons via 0472 39 78 21 (Dieter) of 0495 88 66 77 (Ken) of stuur een mail naar dieterdenaeyer@movetex.be.

  By Ken De Norre - De Groof MoveteX Nieuws
 • 01 Mar

  Klantengetuigenis optimalisatie personeelsvervoer STG

  ‘We besparen kosten en onze werknemers zijn meer tevreden’

  STG produceert in Lummen jaarlijks 1,5 miljard sigaren voor de internationale markt. Er werken 480 mensen. Het bedrijf schakelde MoveteX in voor de optimalisatie van de collectieve vervoersregeling. Lees hier de klantengetuigenis.
  Read More

  By Ken De Norre - De Groof MoveteX Nieuws
 • 01 Feb

  Nieuwe klant Arcadis

  Het doel van de opdracht is het berekenen van een zo optimaal mogelijke planning voor de conditiemetingen van 900 gebouwen verspreid over gans België. We houden o.a. rekening met openingsuren, beschikbaarheden van resources, ingeschatte duur van controles, reistijden, etc.

  By Ken De Norre - De Groof MoveteX Nieuws ,
 • 24 Jan

  MoveteX in Trends Magazine

  Planningssoftware voor voetbalbonden en bedrijven

  De Belgische voetbalbond moest in het verleden handmatig de scheidsrechters aanwijzen voor de 150.000 wedstrijden die jaarlijks gespeeld worden. Het computerprogramma RefAssist van MoveteX bracht daar verandering in.

  Read More

  By Ken De Norre - De Groof MoveteX Nieuws
 • 01 Jan

  Nieuwe klant Vento

  Vento is gespecialiseerd in de productie van metalen hulpstukken voor ronde luchtkanalen, en is in deze markt één van de 3 belangrijkste Europese producenten. Voor de automatisatie en optimalisatie van hun productieplanning doet Vento beroep op MoveteX.

  By Ken De Norre - De Groof MoveteX Nieuws
1 2 3